ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
Τα Νέα μας
Σελίδες:  1  2  
Εξυγίανση ΔΕΚΟ
Με βάση το παράδειγμα των αστικών λεωφορείων, υποστηρίζεται ότι, για να γίνει η κρίση ευκαιρία, θα πρέπει να αναληφθούν όχι μεμονωμένες, αλλά σφαιρικές δράσεις, νόμιμες, απλές, εφικτές.
Περισσότερα

Η χρηματοοικονομική κρίση - Διαπιστώσεις και επιπτώσεις
Η κρίση είναι αμερικανική. Γίνεται παγκόσμια αν δεν αντιμετωπιστεί στις ΗΠΑ. Κύρια αιτία είναι η συνεχής διόγκωση του ελλείμματος του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών που καλύπτεται με εισροή κεφαλαίων από όλο τον κόσμο στις ΗΠΑ. Η κρίση εκδηλώθηκε όταν αυτή η ροή ανακόπηκε δημιουργώντας προβλήματα ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ. Αν δεν αποκατασταθεί ροή αυξημένων πόρων από το εξωτερικό, η αμερικανική οικονομία θα βιώσει περίοδο χαμηλής ανάπτυξης. Τα επιτόκια σε δολαριακές τοποθετήσεις πρέπει να αυξηθούν για να αποτραπεί περαιτέρω επιδείνωση στις ροές κεφαλαίων προς τις ΗΠΑ.
Περισσότερα

Κατασκευαστικές: Η ύφεση ως ευκαιρία
Η ύφεση στην οικοδομική δραστηριότητα μπορεί να αποτελεί ευκαιρία. Με ανάλογο τρόπο που η ελληνική ναυτιλία χρησιμοποιεί τις υφέσεις στη ναυλαγορά. Δεν παύουν να υπάρχουν αποδοτικά έργα και περιοχές με ζωντανή ζήτηση. Ο ανταγωνισμός γι’ αυτά είναι σήμερα μικρότερος και οι όροι συμφερότεροι. Αρκεί να βρεθούν. Η ΟΜΙΚΡΟΝ βοηθάει με δοκιμασμένες στην Ελλάδα μεθόδους εκτίμησης της προσφοράς και ζήτησης ακινήτων σε επιμέρους αγορές. Έχοντας εκπονήσει πολύ πρόσφατα τη μελέτη του Εθνικού Χωροταξικού Σχεδίου της Ελλάδας, έχουμε πολύ καλή γνώση της δυναμικής των περιοχών και πόλεων της χώρας.
Περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΠΕ της 31/12/2012
Εταιρική Χρήση 1/1/2012 - 31/12/2013
Περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ MARKET ΑΞΕΣ ΠΟΙΝΤ ΕΠΕ της 31/12/2012
Εταιρική Χρήση 1/1/2012 - 31/12/2012
Περισσότερα

Σελίδες:  1  2  
Δημοσιεύσεις μας
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΜΙΚΡΟΝ ΑΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2015
Περισσότερα
Επιπτώσεις μείωσης ΦΠΑ εστίασης από 23% σε 13%
Περισσότερα
ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΛΙΒΙΑΝΕΣ ΑΝΔΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ
Περισσότερα
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ: Μείωση Τζίρου-Απασχόλησης 2010-2011, Μέτρα για την ανεργία
Περισσότερα
2009 - 2011: Πτώση στην οικοδομή
Περισσότερα
ΟΜΙΚΡΟΝ AE© - 2017