Το 2013/2014 φαίνεται ότι γίνεται τομή στη λειτουργία του κλάδου των επιχειρήσεων εστίασης:
- Αυξάνεται εντυπωσιακά ο αριθμός των επιχειρήσεων εστίασης
- Καθώς μπαίνουν περισσότερες μονάδες, ο μέσος κύκλος εργασιών μειώνεται
- Οι νέες μονάδες οδηγούν το σύνολο του κλάδου να στηρίζεται περισσότερο σε μισθωτή εργασία και λιγότερο σε αυτοαπασχολουμένους
- Η ευέλικτη/μερική απασχόληση μισθωτών εξαπλώνεται
- Οι επιχειρήσεις δείχνουν αντοχή στις ζημίες, προφανώς γιατί προβλέπουν καλύτερες επιδόσεις
Δείτε όλη την ανάλυση εδώ.